Kattens uge i uge 39

Kattens uge 19. sep 2017

HUSK KATTENS UGE I UGE 39

” Formålet med kattens uge er at få katteejere til at overveje, hvad det ansvarlige ejerskab indebærer og på den måde sprede det gode budskab”

Kattens uge på Silkeborg Dyrehospital:

Siden 2014, har uge 39 været dedikeret til kattene. Ugen fyldes med aktiviteter omhandlende katte

Derfor holder vi HELE uge 39 :

- Gratis tandtjek på katte (kræver dog tidsbestilling)
- 20 % på ALT dental foder til kat
- 20 % på alt kattelegetøj samt aktivitetslegetøj.
- Fantastiske priser på neutralisation af katte

På hospitalet kan man deltage i tip en 13'er der handler om katte.
Præmien er en valgfri foderpose fra Vetpro samt noget legetøj som katten kan hygge sig med.  Vinderen offentliggøres mandag i uge 40.

På Facebook vil der blive afholdt en billede konkurrence om ugens sødeste kat. Har du/I ugens sødeste kat? så hold godt øje med vores facebookside i uge 39 og deltag. Præmien er en valgfri foderpose fra Vetpro samt legetøj. Her offentliggøres vinderen også mandag i uge 40.

Hold derfor godt øje med vores facebookside hele UGE 39.
Vi glæder os til en fantastisk KATTE uge.

Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.