Dyrehospitalet

Kom indenfor

Silkeborg Dyrehospital laver alt fra sundhedsundersøgelser, vaccination og kastration/sterilisering til komplekse medicinske udredninger, behandlinger og operationer.

Samtidig med det, laver vi alle standardoperationer i det daglige.

Vi har speciale indenfor tandbehandling, hvor vi i løbet af de sidste 25 år har oparbejdet en stor viden og ekspertise, og udfører alle former for tandbehandlinger.

Fordelen ved valg af vores dyrehospital er, vi har en vifte af moderne og avanceret udstyr til rådighed, flere kompetenceområder og mulighed for indlæggelse af patienter.

Se vores præsentationsfilm her: