Karoline Nissen

Veterinærsygeplejerske elev 2018
Email: kn@silkedyr.dk

Jeg startede her på Silkeborg Dyrehospital tilbage i foråret 2018 som veterinærsygeplejerskeelev. Det forventes at jeg er færdig med uddannelsen til foråret 2022. 

Jeg interesser mig meget for adfærd og tandbehandlinger  jeg synes det er nogle spændene emner og jeg glæder mig til at lærer mere, jo længere jeg når i uddannelse.

Privat bor jeg lidt udenfor Brande, sammen med min kæreste Nikolaj og vores fælles hund Bibi, som er en hvid schæfer. Det meste af min fritid bruger jeg på mine 2 heste, hvor jeg trænere en del horsemanship. Ellers nyder jeg at bruge tiden med min familie, mine venner og Nikolaj.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®