Hundetræning

Hundetræning

Hundetræning er en god investering for både hundene og ejere.

Hvis du er den heldige ejer af en hundehvalp mellem 8 uger og 6 måneder, har I nu muligheden for at deltage på hvalpemotivation her på Silkeborg Dyrehospital. Dette ledes af Veterinærsygeplejerske og Hundeinstruktør Karina Madsen. Ved tidlig start af træning i hvalpens liv, vil der skabes et stærkt bånd mellem hvalpen og ejer. Igennem træning får man et godt samarbejde, hvor hvalpen vil se dig som en sjov og spændende person, som altid vil finde på nye oplevelser og udfordringer. Udover at hvalpen lærer nogle bestemte øvelser, vil den også blive socialiseret med andre hvalpe, hvilket er vigtigt for hvalpen, da den lærer at omgås andre hunde. Igennem leg udvikler hvalpen nemlig et godt og sikkert hundesprog. Denne læring vil hvalpen gøre brug af resten af dens liv, når den færdes sammen med andre hunde.  Hvalpetræning skal være sjovt og lærerigt, derfor vil træningen foregå med positiv forstærkning - altså at man belønner den ønskede adfærd, således at hvalpen finder ud af det kan betale sig at udføre øvelsen igen.

Hvis man derimod har en unghund på over 6 måneder kan I deltage i unghundeprogrammet. Her repeteres og videreudvikles hvalpemotivationen. Hvis hunden ikke har deltaget på hvalpemotivation er dette dog ikke et problem. Unghundens fysiske kønsmodning og ustabilitet i denne periode kan være udfordring i sig selv, derfor er det vigtigt, at man på en positiv måde styrker forholdet mellem hund og ejer i denne "ustabile" periode, så man stadig skaber et stærkt bånd mellem hund og ejer. Indlæringsmomenterne fra hvalpemotivation videreudvikles, og der lægges vægt på at undgå konflikter mellem dig og din hund, så hunden stadig synes det er sjovt og lærerigt.

Oversigt over de øvelser der trænes på:

- Kontakt
- Sit
- Dæk
- Indkald
- Plads
- Lineføring
- Håndtering
- Ja/nej øvelse
- Sporarbejde

Besøg på Silkeborg Dyrehospital og meget mere.

Vores hundetræning er helt unik, da vi ikke vil have for mange deltagere på hvert hold, dvs. at der er tid til at spørge og lære.

Se mere om hundetræning her

Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat