Uønsket kradsning - Feliscratch

FELISCRATCH by FELIWAY

Det er en hurtig og effekt løsning for at få katten til at kradse der hvor du ønsker, i stedet for at den kradser på uønskede steder i hjemmet.

Katte kradser for at kommunikere. Når katten kradser laver den både et visuelt budskab (kradsemærker) og et kemisk budskab (feromoner) for at kommunikere med sig selv og andre katte. Det kemiske budskab består af et feromon som kaldes Feline Interdigital Semiochemical. FELISCRATCH by FELIWAY indeholder en kopi af dette feromon.

Når FELISCRATCH by FELIWAY påføres kradsebrættet sender det et duftsignal til katten som opfordrer den til at kradse der igen. De blå linjer er et visuelt budskab til katten, som efterligner kattens kradsemærker. Der ud over findes der Catnip i FELISCRATCH by FELIWAY som lokker katten hen til kradsebrættet.

FELISCRATCH by FELIWAY har i studier vist sig at være effektivt for at få katten til at anvende kradsebrættet samtidig med at det får katten til at mindske eller helt stoppe med at kradse på uønskede steder.

Gør sådan her

  1. Vælg et godt sted hvor du vil have din kat til at kradse. Husk at kradsebrættet skal være så højt at katten kan strække sig i sin fulde længe og så stabilt at katten ikke vælter det

 

  1. For at forhindre at det flydende produkt kommer på tæpper møbler eller andre tekstiler, anbefaler vi at du lægger kradsebrættet hen over vasken, eller lægger en avis under, inden du påfører produktet.

 

  1. Placér kradsebrættet horisontalt (liggende) og påfør forsigtigt en pipette af FELISCRATCH by FELIWAY på kradsebrættet. Forsøg at tegne 2-3 linjer med den blå væske på kradsebrættet. Disse linjer efterligner kattens egne kradsemærker og kommunikerer til katten at her skal du kradse.

 

  1. Lad væsken tørre i min. 5 min. inden du stiller kradsebrættet op til brug igen.

 

  1. Placér kradsebrættet i hjemmet, gerne nær det sted hvor din kat kradser eller tæt på hvor din kat hviler sig. Tænk på at kradsebrættet skal være let tilgængeligt og være tydelig for katten, da katten kradser for at kommunikere med andre katte.

 

  1. Følg op med at påføre en pipette af FELISCRATCH by FELIWAY dagligt de følgende 6 dage. Hold derefter en pause med påføringen i uge 2 for derefter at påføre en pipette i begyndelsen af uge 3 og i begyndelsen af uge 4. Se brugsanvisningen i pakken.
  2. Hvis du har mere end en kat er det vigtigt at du har et kradsebræt til hver kat, ellers er der øget risiko for at dine katte begynder at kradse på uønskede stedet i hjemmet.
Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat