Cecilie Dalby

Veterinærsygeplejerske 2019
Email: cd@silkedyr.dk

Jeg er født og opvokset i Tranbjerg tæt ved Aarhus, hvor jeg stadig bor sammen med mine forældre, min hund Soya og min kat Garfield.

Jeg færdiggjorde en HF i sommeren 2013, siden da har jeg arbejdet 2 år på kontor hvor jeg samtidig arbejdede frivillig på en hundekennel nær Hinnerup (Kennel Guns Choice) hvor jeg stod for at socialisere, lufte og træne hundehvalpe.

Når jeg ikke er på arbejde på Silkeborg dyrehospital, arbejder jeg som holdinstruktør i Fitness World, hvor jeg underviser i diverse hold typer.

I min fritid spiller jeg fodbold, løber og styrketræner. Udover det elsker jeg at bruge tid med min familie, min kæreste Martin og mine veninder.

Jeg går meget op i dyr og deres velfærd, og derfor er dette uden tvivl det helt rigtige erhverv for mig.

 

Jeg startede som elev på Silkeborg Dyrehospital, men er nu blevet udlært.
Jeg blev fastansat som veterinærsygeplejerske i oktober 2019.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®