Irene Thomsen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2019
Email: it@silkedyr.dk

Jeg er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske på Nyborg Dyrehospital 2019. Jeg har også arbejdet på Tvingstrup Dyreklinik og som barselsvikar på Hedensted Dyreklinik. Ansat på Silkeborg Dyrehospital oktober 2020.

Jeg interesserer mig en del for tænder på hunde, katte, gnaver og kaniner. I vil møde min i skranken hvor jeg hjælper kunder og tager telefonen og i vores tand- og operationsområde.

Jeg er opvokset i Horsens, og er flyttet tilbage til Horsens efter min elevtid, med min lille kat Shavi. Min fritid tilbringer jeg sammen med veninder og familie, samt fitness og Judo træning.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®